0 елемента

 

MikroTik LoRa

Нови продукти на MikroTik LoRa – Internet of Things никога не е бил толкова достъпен

R11e-LoRa8 / R11e-LoRa9
Нови  LoRaWAN в mini PCIe карти базирани на чипсет Semtech SX1301. Може да се инсталират на всеки MikroTik продукт, който има мини PCIe слот. Освен с поддръжката на 8 различни канала, функциите Listen Before Talk (LBT) и спектралното сканиране този продукт ще ви спечели и със своята примамлива цена.

wAP kit LoRa8 / LoRa9
R11e-LoRa8 R11e-LoRa9
Изчерпателно решение за използване на LoRaWAN. Комплектът съдържа инсталиран UDP пакет за преразглеждане на всеки публичен или частен сървър LoRa, без да има точка за достъп с 2,4 GHz WLAN интерфейс и Ethernet порт, който може да се използва като резерва. Специфичният WAP формат е фактор в много други продукти на MikroTik – той се отличава с отлични и стабилни характеристики при почти всякакви метеорологични условия.
Можете да използвате (незадължително) вътрешнa 2 dBi антена или да покажете външната антена. За допълнително покритие на мрежата предлагаме да добавите MikroTik LoRa антена.

Функционален и ненатрапчив дизайн, удивителна издръжливост и отлична цена – това е WAP LoRa kit – дългоочаквано решение за любителите на LoRa от всяко ниво.

MikroTik LoRa са готови да работят с „Internet of Things“ – известната инфраструктура с отворен код, която предоставя безплатно LoRaWAN мрежово покритие и има много приложения за вашите нужди. С помощта на „The things network“ можете да започнете с Internet of Things в рамките на един ден. Интелигентно напояване, проследяване на животни, монитори за нива на течности, умни импулсни датчици и термостати, интелигентен паркинг и т.н. – възможностите са безкрайни, а настройката е изключително лесна. Присъединете се към „Internet of Things“, за да спестите време и енергия с интелигентни решения!

Телефон

(+359) 2 9712020

Адрес

1574 София
кв.ХристоСмирненски бл.44A

Email

rts@rts-bg.com

Работно време

9:00 - 18:30

Понеделник-Петък