0 елемента

MikroTik Lora

 

Нови продукти на MikroTik LoRa – Internet of Things никога не е бил толкова достъпен

 

R11e-LoRa8 / R11e-LoRa9
Нови  LoRaWAN в mini PCIe карти базирани на чипсет Semtech SX1301. Може да се инсталират на всеки MikroTik продукт, който има мини PCIe слот. Освен с поддръжката на 8 различни канала, функциите Listen Before Talk (LBT) и спектралното сканиране този продукт ще ви спечели и със своята примамлива цена.

wAP kit LoRa8 / LoRa9
R11e-LoRa8 R11e-LoRa9
Изчерпателно решение за използване на LoRaWAN. Комплектът съдържа инсталиран UDP пакет за преразглеждане на всеки публичен или частен сървър LoRa, без да има точка за достъп с 2,4 GHz WLAN интерфейс и Ethernet порт, който може да се използва като резерва. Специфичният WAP формат е фактор в много други продукти на MikroTik – той се отличава с отлични и стабилни характеристики при почти всякакви метеорологични условия.
Можете да използвате (незадължително) вътрешнa 2 dBi антена или да покажете външната антена. За допълнително покритие на мрежата предлагаме да добавите MikroTik LoRa антена.

Функционален и ненатрапчив дизайн, удивителна издръжливост и отлична цена – това е WAP LoRa kit – дългоочаквано решение за любителите на LoRa от всяко ниво.

Телефон

(+359) 2 9712020

Адрес

1574 София
кв.ХристоСмирненски бл.44A

Email

rts@rts-bg.com

Работно време

9:00 - 18:30

Понеделник-Петък